Doprava zdarma pro objednávky nad 1700 Kč. Ostatní od 49 Kč!

Jak vyčistit ucpaný odpad?

Ucpaný odpad je velmi nepříjemná záležitost. Pokud jste se ho snažili vyčistit, víte, jak moc náročný proces to může být. Existuje několik tipů a triků, které by vám mohly pomoci. Tyhle jsme vyzkoušeli a jsou zaručené. Ovšem záleží, jak moc ucpaný odpad máte...

Použít můžete přírodní prostředky, které najdete ve spíži:

  • Sůl, jedlá soda a horká voda: smíchejte 1/2 šálku soli a 1/2 šálku jedlé sody a nalijte směs do ucpaného odpadu. Poté nalijte horkou vodu a nechte směs působit alespoň 15 minut. Opláchněte studenou vodou.

  • Ocat a soda: smíchejte 1/2 šálku jedlé sody a 1/2 šálku octa a nalijte směs do ucpaného odpadu. Počkejte 15 minut a poté propláchněte horkou vodou.

  • Limetka a soda: smíchejte 1/2 šálku jedlé sody s 1/2 šálkem šťávy z limetky a nalijte směs do ucpaného odpadu. Počkejte alespoň 30 minut a poté propláchněte horkou vodou.

 Pokud přírodní prostředky odpad neprošťouchnou, zkuste některý z těchto tipů:

  1. Zkuste vypustit vodu tak, že odšroubujete potrubí. Najděte, co odpad ucpalo a odstraňte to. Pokud se jedná o menší ucpaní, může to pomoci.

  2. Pokud voda s vysokým tlakem nefunguje, zkuste Set pro odpady a sifony od Subio. Při ucpání tuky je dobré použít přímo Set pro rozklad tuků. Výsledek zaručen.

  3. Pokud se jedná o velmi vážné ucpaní, může být nezbytné kontaktovat odborníky na čištění odpadů. 

V každém případě je důležité předcházet ucpaní odpadů a pravidelně je čistit, aby se zabránilo vzniku problémů. Produkty od SUBIO jsou skvělou volbou pro průběžné ekologické čištění odpadů a pomohou chránit životní prostředí i zdraví lidí.

Sonett dětský pečující olejíček s měsíčkem55_set-odpady