Sonnentor
Snaží se, aby většina jejich surovin pocházela z nejbližšího okolí. Každý rok v únoru se setkávají s českými biopěstiteli a sedláky. Na těchto setkáních vždy uvědomují, jak důležitá je u potravin lokální, přímá a férová spolupráce.
Jejich sedláci obhospodařují ekologicky stovky hektarů a dobrovolně si zvolili těžší cestu - nepoužívají žádná syntetická hnojiva či postřiky. Uvědomují si, jak obrovský dopad na své okolí a hlavně na krajinu kolem nich mají vlastně jen několik lidí, kteří v podnikání zvolili jiný životní postoj trvalé udržitelnosti.
Právě podporou ekologického zemědělství přispívají k utváření biodiverzity v krajině, a tím ji dělají krásnější. Všímají si také, jak práce v souladu s přírodou přivádí lidi k pokoře a hluboké životní moudrosti.
Usilují o to, aby nabídli poctivou férovou výkupní cenu a jejich dodavatelé mohli být soběstační vůči svým rodinám. Tímto se snaží v české kotlině podpořit fungování malých rodinných ekologických statků.
Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem